Bizzgames

Franklin Van Gaver

Zaakvoerder @VG boekhouding & fiscaliteit
"Extra toegevoegde waarde naar onze klanten vanaf de eerste dag dankzij het enorme gebruiksgemak!"

VG boekhouding & fiscaliteit is een Gents boekhoudkantoor voor KMO’s met ‘poer’. Ze geloven dat boekhouding draait om proactief advies, met als doel het bedrijf van hun klanten écht te ondersteunen. De laatste jaren hebben ze een unieke aanpak ontwikkeld waarbij de boekhouding volledig digitaal verloopt, wat hen de tijd en ruimte geeft om te focussen op het verhaal áchter de cijfers. Het kantoor, onder leiding van Franklin Van Gaver, werkt sinds 2021 samen met Bizzcontrol om de toegevoegde waarde naar hun klanten toe naar een nóg hoger niveau te tillen. We gingen met Franklin in gesprek om te luisteren naar zijn eerste ervaringen.

Interesse in een samenwerking?

Neem vrijblijvend contact met ons op

 

Franklin, waarom heb je voor Bizzcontrol gekozen?

Franklin: “De laatste jaren hebben we sterk gefocust op digitalisering. Onze klanten leveren hun documenten aan via Yuki, en wij boeken alles onmiddellijk in. Op die manier vermijden we piekmomenten aan het eind van elk kwartaal, zowel bij onze klanten als bij onze medewerkers. Verder maken we gebruik van Silverfin om de kwartaaltaken zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Dit zorgt ervoor dat we continu toegang hebben tot zeer betrouwbare data. We voelden echter dat we méér konden halen uit deze data om zo de toegevoegde waarde naar onze klanten te verhogen. Na een uitgebreide demo was het duidelijk dat Bizzcontrol de perfecte partner was die ons hierbij kon ondersteunen.”

Hoe gebruik je Bizzcontrol binnen jouw kantoor?

Franklin: “Als accountant is het belangrijk om steeds de vinger aan de pols te houden van alle klanten. Dankzij de centrale kantoorcockpit in Bizzcontrol behouden we het overzicht over alle dossiers, en kunnen we alle essentiële KPI’s opvolgen. Aangezien de data dagelijks bijgewerkt wordt, houden we alle belangrijke parameters van alle klanten continu in het oog. Dit geeft ons de noodzakelijke ‘helicopterview’ die ons toelaat om op het juiste moment die dossiers ter harte te nemen die aandacht vereisen. Denk maar aan bedrijven die wel een stijgende omzet hebben, maar een negatieve cashflow, de bedrijven met een dalende marge, met stijgende openstaande vorderingen etc.”

“Vanuit de cockpit kunnen we vervolgens verder gaan graven in de verschillende analysemodules. Dankzij de ingebouwde Business Intelligence technologie, halen we met enkele klikken die inzichten naar boven die nodig zijn om goed te begrijpen wat er aan de hand is. Op basis van deze inzichten formuleren wij als co-piloot van de onderneming een gefundeerd actiegericht advies. De automatisch gegenereerde managementrapporten in combinatie met onze op maat gemaakte adviezen bundelen we eenvoudig in één document, en delen we vervolgens met onze klant.”

Hoe heb je de implementatie van Bizzcontrol ervaren?

Franklin: “Met de meeste andere softwarepakketten hebben we relatief veel werk gehad om volledig ‘up and running’ te zijn. Bij Bizzcontrol stond het platform echter reeds volledig klaar nog vóór de eerste onboardingsessie. Het technisch team had zelfs onze interne managementmapping reeds toegepast, waardoor de rapportering direct aansloot bij onze originele manier van werken. Tijdens de onboarding haalden we via de cockpit direct enkele dossiers naar boven die extra aandacht vereisten. Het customer success team van Bizzcontrol heeft ons aan de hand van enkele direct toepasbare use cases aangetoond hoe we van het algemene overzicht vanuit de cockpit inzoomen op de concrete inzichten. De enorme gebruiksvriendelijkheid zorgt ervoor dat we zeer snel weg waren met de tool, waardoor we direct konden inzetten op de extra toegevoegde waarde die we met Bizzcontrol kunnen creëren voor onze klanten.”

Klaar om jouw klanten nóg beter te adviseren?

Bizzcontrol BV

info@bizzcontrol.com
Meetdistrict Ghelamco Arena
Ottergemsesteenweg Zuid 808 b300
9000 Gent

BE 0746.718.173

© Bizzcontrol BV - Website created by Two Impress