Bizzgames

BOFIDI's opleidingsdag

Nieuws
BOFIDI organiseerde een dynamische opleidingsdag voor zijn medewerkers met als focus Bizzcontrol, de all-in-one adviestool voor accountants. De missie is duidelijk: ondernemers optimaal adviseren richting groei. Ontdek hoe deze dag verliep en welke impact Bizzcontrol had op het kantoor.

Als vertrouwde partner van ondernemers ging BOFIDI op zoek naar een tool die hen ondersteunt bij het adviseren van hun klanten. Bizzcontrol bleek de perfecte oplossing te zijn. Door Bizzcontrol te implementeren in hun boekhouddossiers kan BOFIDI snel en moeiteloos analyses uitvoeren op een uniforme en efficiënte manier. Dit betekende het afscheid van tijdrovende en foutgevoelige Excel-lijsten, en maakte plaats voor een gestroomlijnde aanpak.

Iedereen aan boord

Om het maximale uit Bizzcontrol te halen, organiseerde BOFIDI een opleidingsdag om alle medewerkers vertrouwd te maken met de tool. Het doel was om niet alleen de tool te introduceren, maar ook de medewerkers de benodigde kennis en vaardigheden te bieden om er effectief mee te werken. Na een informatieve introductie volgden praktische workshops waarin de medewerkers leerden hoe ze Bizzcontrol kunnen gebruiken tijdens adviesgesprekken en voor het opmaken van managementrapporten.

Betere dienstverlening

De opleidingsdag bij BOFIDI is een nieuwe stap voorwaarts in het optimaliseren van hun dienstverlening. Met Bizzcontrol als partner kunnen accountants ondernemers helpen betere beslissingen te nemen. BOFIDI blijft zich steeds inzetten om ondernemers en hun bedrijven te ondersteunen en met Bizzcontrol hebben ze de juiste tools in handen om dit op een effectieve en efficiënte manier te doen.

Klaar om jouw klanten nóg beter te adviseren?

Bizzcontrol BV

info@bizzcontrol.com
Meetdistrict Ghelamco Arena
Ottergemsesteenweg Zuid 808 b300
9000 Gent

BE 0746.718.173

© Bizzcontrol BV - Website created by Two Impress