Bizzgames

Veronique Van de Water

Owner @StrateVision.fin
"Door elk kwartaal tussentijdse rapporten te versturen, biedt Bizzcontrol ons een efficiënte manier om proactief te communiceren en adviseren."

In de dynamische wereld van accountancy, waar de focus verschuift van louter cijferwerk naar het smeden van betekenisvolle relaties en het bieden van diepgaand inzicht en begeleiding, neemt Veronique Van de Water, oprichtster van StrateVision.fin, een vooruitstrevende positie in. 

Veronique is geen doorsnee accountant, haar rebels kantje en diepe passie voor ondernemerschap hebben geleid tot de oprichting van een uniek accountantskantoor. Naast het runnen van StrateVision.fin, is Veronique de drijvende kracht achter de podcast 50 Tinten Ondernemen en organiseert ze interactieve sessies in het StrateVision.café, waar ondernemers samenkomen om relevante thema's te verkennen. Dit interview biedt een kijkje in haar inspirerende reis en belicht hoe Bizzcontrol een essentiële rol speelt in het realiseren van haar visie.

StrateVision.fin zag het licht in 2020, tijdens een periode waarin de wereld op zijn kop stond. Wat inspireerde je om juist in die tijd een accountantskantoor te starten?

Inderdaad, het was een uitdagende tijd, maar ik heb altijd al een beetje de neiging gehad om tegen de stroming in te zwemmen. Toen de pandemie uitbrak, zag ik juist kansen om een nieuw soort accountantskantoor te starten. Een kantoor dat echt naast de ondernemer staat, bereikbaar is en transparantie biedt over prijzen en cijfers. We willen een kantoor zijn dat niet alleen diensten levert, maar ook als partner en adviseur fungeert voor ambitieuze ondernemers. Dit alles met een focus op specifieke behoeften van KMO's, waarbij we een kantoor creëren dat ik zelf als ideaal zou beschouwen, zowel om voor te werken als klant van te zijn. 

Interesse in een samenwerking?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Hoe onderscheidt StrateVision.fin zich van andere accountantskantoren in deze competitieve sector?

Wat ons onderscheidt, is onze digitale aanpak en het feit dat we echt naast de ondernemer staan. Onze klanten zijn overwegend jonger dan 40 en hebben een moderne visie op ondernemen waarbij buikgevoel alleen niet volstaat. Daarom besteden we veel aandacht aan customer experience, met regelmatige interacties en een kritische blik die ons toelaat om verder te kijken dan de wettelijke verplichtingen. Met een team van 9, verspreid over 4 kantoren en meer dan 300 dossiers, dagen we zowel onze klanten als onszelf uit om de basis, accurate en tijdige financiële data, perfect te krijgen, als fundament voor groei en succes.

Hoe ga je om met de vele uitdagingen binnen de snel veranderende accountancysector, waaronder het vinden van gekwalificeerd personeel?

De accountancysector verandert inderdaad snel, met een toenemende complexiteit en verantwoordelijkheden. Dit maakt de job niet alleen omvangrijker, maar ook de zoektocht naar gekwalificeerd personeel uitdagender. We erkennen dat mensen niet vanzelf bewegen binnen onze sector, waardoor het aantrekken van talent een uitdaging kan zijn. Digitalisatie is voor ons echter de sleutel tot succes. Tools zoals FID-Manager, Bothive, Clearfacts, Exact Online, Silverfin en natuurlijk Bizzcontrol stellen ons in staat om efficiënter te werken en bieden ons de mogelijkheid om ons bedrijfsmodel aan te passen. We investeren in technologie en opleiding om ons team te versterken en nieuwe manieren van werken te omarmen. Dit helpt ons om kansen te zien en te benutten, en stelt ons in staat om samen met onze klanten te groeien

De vernieuwde budgetsimulator is een echte game-changer, het maakt complexe financiële scenario's toegankelijk en begrijpelijk voor onze klanten, waardoor ze de impact van hun beslissingen visueel kunnen zien en begrijpen.

Veronique Van de Water
Owner @StrateVision.fin

Hoe integreert StrateVision.fin Bizzcontrol in jullie dienstverlening en welke modules vind je het meest waardevol voor jullie en jullie klanten?

Bizzcontrol is niet alleen een tool voor ons, het is een uitbreiding van onze dienstverlening. Het stelt ons in staat om advies te geven in de taal van de ondernemer, iets wat cruciaal is voor onze klanten. Door elk kwartaal tussentijdse rapporten te versturen, biedt Bizzcontrol ons een efficiënte manier om proactief te communiceren en adviseren. Onze ervaring met de implementatie was uiterst positief, het platform is intuïtief en gebruiksvriendelijk, waardoor we direct met de actuele cijfers aan de slag konden.  

Het persoonlijke engagement van het Bizzcontrol-team en hun bereidheid om samen met ons de kwaliteit van advisering aan ondernemers te verbeteren, is opmerkelijk

De rapportgenerator, centrale kantoorcockpit, jaarprognose en diepte-analyse modules zijn bijzonder waardevol gebleken. Deze tools stellen ons in staat om een diepgaande en begrijpelijke analyse te bieden, waardoor ondernemers beter geïnformeerde beslissingen kunnen nemen.  
 
Onze klanten vragen vaak hoe ze hun bedrijfsprestaties kunnen verbeteren. Voorheen waren antwoorden op vragen zoals de impact van prijsstijgingen of de benodigde extra verkoop om nieuw personeel te bekostigen complex en tijdrovend. Dankzij Bizzcontrol's vernieuwde budgetsimulator kunnen we letterlijk aan de knoppen draaien van de onderneming. Het is een echte game-changer, het maakt complexe financiële scenario's toegankelijk en begrijpelijk voor onze klanten, waardoor ze de impact van hun beslissingen visueel kunnen zien en begrijpen.

Waar kijk je het meest naar uit in de toekomst van StrateVision.fin en jullie samenwerking met Bizzcontrol?

Ik kijk uit naar de continue evolutie en innovatie die we samen met Bizzcontrol kunnen realiseren. Hun toewijding aan het ontwikkelen van nieuwe features die daadwerkelijk waarde toevoegen voor ons en onze klanten, sluit perfect aan bij onze visie van voortdurende verbetering en vernieuwing. De toekomst van StrateVision.fin ligt in het verdiepen van onze rol als adviseur en partner voor ondernemers, met behulp van geavanceerde technologieën zoals Bizzcontrol om dit te ondersteunen. Onze reis tot nu toe is inspirerend geweest en ik ben enthousiast over wat de toekomst brengt, zowel voor ons als voor de ondernemers die we ondersteunen. 

Klaar om jouw klanten nóg beter te adviseren?

Bizzcontrol BV

info@bizzcontrol.com
Meetdistrict Ghelamco Arena
Ottergemsesteenweg Zuid 808 b300
9000 Gent

BE 0746.718.173

© Bizzcontrol BV - Website created by Two Impress