Bizzgames

Het platform van Bizzcontrol

Behoud een mooi overzicht van jouw kantoor.

Dankzij onze centrale kantoorcockpit behoud je het overzicht over alle dossiers en krijg je meteen zicht op die dossiers die aandacht vereisen. Welke klanten hebben de grootste omzetstijging of de grootste daling in brutowinstmarge? Welke klanten zijn wel rendabel maar hebben een negatieve cashflow? Je ziet het meteen in jouw eigen monitor!

Klaar om proactief advies te geven?

Start met efficiënter werken en spreek met één van onze experts

Maak je eigen dashboards in enkele klikken.

Via onze intuïtieve cockpit kan je eenvoudig je eigen dashboards aanmaken. Selecteer één of meerdere KPI’s en krijg een duidelijk overzicht van de gegevens die voor jou en jouw kantoor belangrijk zijn.

Automatische triggers

Word automatisch op de hoogte gebracht van afwijkende cijfers. Welke bedrijven hebben een negatief eigen vermogen gekregen? Welke ondernemingen zijn sterk gestegen of gedaald in omzet? Dankzij de automatische triggers zal geen enkel dossier nog door de mazen van het net glippen, en kan je jouw adviesverlening nóg proactiever aanpakken!

Eén platform, meerdere talen.

Nu kun je ons platform niet alleen in het Nederlands gebruiken, maar ook in het Frans en Engels. Genereer rapporten, prognoses en adviezen moeiteloos in de taal van jouw keuze en bedien internationale klanten als nooit tevoren.

Klaar om jouw klanten nóg beter te adviseren?

Bizzcontrol BV

info@bizzcontrol.com
Meetdistrict Ghelamco Arena
Ottergemsesteenweg Zuid 808 b300
9000 Gent

BE 0746.718.173

© Bizzcontrol BV - Website created by Two Impress