Bizzgames

Bizzcontrol geeft accountants méér overzicht, tijd en inzicht mét de nodige professionele ondersteuning.

Overzicht

Alle dossiers in één handig overzicht.

Vind je het soms moeilijk om op het juiste moment het juiste dossier van het juiste advies te voorzien? Bizzcontrol helpt jou om de vinger aan de pols te houden van al jouw klanten. Dankzij het centrale overzicht met intuïtieve dashboards en automatische waarschuwingen zie je in een oogopslag welke dossiers extra aandacht nodig hebben.

Tijd

Kwalitatieve rapportering in enkele klikken.

Mis je soms de tijd om jouw klanten periodiek te informeren over de status van hun onderneming? In Bizzcontrol kan je met enkele klikken een op maat gemaakt managementrapport genereren. Dankzij ondersteunende visualisaties worden de cijfers begrijpbaar weergegeven, in de taal van de ondernemer.

Klaar om proactief advies te geven?

Start met efficiënter werken en spreek met één van onze experts.

Inzicht

Meer tools om toekomstgericht advies te geven.

Hoe kan je jouw klant helpen om betere business beslissingen te nemen? Naast onze verschillende modules om een deep dive te doen per dossier kan je ook naar de toekomst kijken met je klant. Zo komen jullie samen tot nieuwe inzichten en kan je gericht en kwalitatief advies geven.

Professionele ondersteuning

Wij geven jouw medewerkers de steun die ze verdienen.

We helpen jouw kantoor om adviesverlening te vereenvoudigen. Dankzij ons opleidingsplatform evolueert elke medewerker naar een volleerd adviseur. Ons team ondersteunt jouw medewerkers vanaf dag één. De vlotte en persoonlijke service is het stokpaardje van Bizzcontrol.

Klaar om jouw klanten nóg beter te adviseren?

Bizzcontrol BV

info@bizzcontrol.com
Meetdistrict Ghelamco Arena
Ottergemsesteenweg Zuid 808 b300
9000 Gent

BE 0746.718.173

© Bizzcontrol BV - Website created by Two Impress