Bizzgames

An Jacobs

Partner @Aviso+
"Met Bizzcontrol als adviestool slagen we erin om al onze klanten op een efficiënte manier van waardevol advies te voorzien."

Sinds eind 2021 maakt Aviso+ deel uit van de Bizzcontrol familie. Samen met een team van 12 enthousiastelingen staan An Jacobs en Jan Weltens hun klanten bij in hun bedrijfsvoering. Vanuit een hechte vertrouwensrelatie en met een persoonlijke aanpak biedt Aviso+ een heldere kijk op de cijfers. Met Adsolut als boekhoudpakket en Bizzcontrol als adviestool slaagt Aviso+ erin om al hun klanten op een efficiënte manier van waardevol advies te voorzien. 

Als vaste customer success manager ging Kerensa in gesprek met An om te luisteren hoe zij hun samenwerking met Bizzcontrol tot hiertoe ervaren hebben. 

An, laat ons beginnen bij het begin. Hoe hebben jullie de implementatie van Bizzcontrol ervaren?

Snel, flexibel en zeer persoonlijk! Tijdens de onboarding stond het platform 100% klaar voor ons, inclusief de rechtstreekse koppeling met onze dossiers. We kregen een online login en konden meteen in onze dossiers duiken. Dankzij het grote gebruiksgemak konden we na deze eerste sessie direct aan de slag!

Leuk om te horen! We zijn nu meer dan een jaar later, hoe ervaren jullie de support tot dusver?

Ik kan zeggen dat Bizzcontrol de enige softwareleverancier is die proactief contact opneemt met ons om te horen of ze ergens bij kunnen helpen. Jullie zorgen voor een zeer goede opvolging en ook nieuwe features worden tijdig toegelicht.

Hoe zetten jullie Bizzcontrol in voor de adviesverlening naar jullie klanten toe?

Wij gebruiken Bizzcontrol op twee vlakken. Enerzijds intern om de wijzigingen in dossiers sneller te zien dankzij de centrale kantoorcockpit met de automatische triggers. Anderzijds extern om de toegevoegde waarde naar onze klanten toe te verhogen dankzij de begrijpbare managementrapporten, de eenvoudige jaarprognoses en de krachtige analysemodules. Voor een klantengesprek hoef ik veel minder voorbereiding dan vroeger. Dankzij mijn kennis over het dossier en de sterke visuele voorstelling van de cijfers in Bizzcontrol, kan ik rechtstreeks in het dossier duiken en samen met onze klanten de inzichten naar boven halen. De cijfers worden zo veel tastbaarder voor onze klanten. Tijdens een gesprek hoeven we ook niet meer te switchen van softwarepakket, met Bizzcontrol bieden we een antwoord op quasi alle vragen! 

Interesse in een samenwerking?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wat zijn voor jou de belangrijkste troeven van een tool als Bizzcontrol? 

Bizzcontrol is zeer gebruiksvriendelijk, de instap is enorm laagdrempelig en toch krijgen we een zeer uitgebreid arsenaal aan mogelijkheden ter beschikking om onze klanten real-time inzicht te geven in hun cijfers! Hierdoor voel ik mezelf ook sterker en comfortabeler om sneller groeiende ondernemingen te begeleiden aangezien deze dossiers op regelmatige basis (en proactief) wensen geïnformeerd te worden over hun onderneming. Dankzij Bizzcontrol slaag ik hierin op een zeer efficiënte manier. 

Ik kan zeggen dat Bizzcontrol de enige softwareleverancier is die proactief contact opneemt met ons om te horen of ze ergens bij kunnen helpen. Jullie zorgen voor een zeer goede opvolging en ook nieuwe features worden tijdig toegelicht.

An Jacobs
Partner bij Aviso+

Nog een slotvraag: welke tip(s) zou je meegeven aan andere kantoren die willen inzetten op een proactieve adviesverlening naar hun klanten toe?

Een belangrijke tip: zoek het niet te ver! Een analyse uit Bizzcontrol lijkt vaak zeer eenvoudig voor ons, als accountants, maar is voor veel klanten reeds enorm waardevol! Ook zonder diepgaande analyses kan je jouw klanten echt vooruithelpen én hen het terechte gevoel geven dat we echt begaan zijn met hun onderneming. Zo creëer je meer dankbaarheid bij jouw klanten, wat voor ons leidt tot minder stress en het gevoel dat we alles écht onder controle hebben!

Als we daartoe hebben kunnen bijdragen, kan ik daar alleen maar heel enthousiast over zijn! Veel succes nog bij de verdere uitbouw van jullie prachtige kantoor, wij zullen jullie alvast met veel plezier blijven bijstaan! 

Kerensa tiberghien
Customer Success Manager

Klaar om jouw klanten nóg beter te adviseren?

Bizzcontrol BV

info@bizzcontrol.com
Meetdistrict Ghelamco Arena
Ottergemsesteenweg Zuid 808 b300
9000 Gent

BE 0746.718.173

© Bizzcontrol BV - Website created by Two Impress