Bizzgames

Johan Peeters

CEO @BOFIDI
"Na een succesvol pilootproject werd snel duidelijk dat Bizzcontrol een waardevolle partner is."

BOFIDI meets Bizzcontrol

Vanuit een gemeenschappelijke missie om ondernemers een waardevolle dienstverlening aan te bieden, gaan BOFIDI en Bizzcontrol de samenwerking aan. Met deze samenwerking wil BOFIDI ondernemers optimaal adviseren richting groei. Bij BOFIDI staat de groei van iedereen centraal; de ondernemers én de medewerkers.

They are on a mission

De missie van BOFIDI is glashelder; een kwalitatieve dienstverlening bieden met een hoge betrokkenheid, een proactieve communicatie en een waardevol persoonlijk contact.  Een vertrouwenspersoon en klankbord zijn voor ambitieuze ondernemers die willen groeien.

Groeien doe je niet alleen.

Bizzcontrol helpt accountants bij het verlenen van proactief advies op maat van de ondernemer, en dit op een schaalbare manier. 

Dankzij de samenwerking met Bizzcontrol beschikt BOFIDI voortaan over een tool waarmee ze op basis van slimme software makkelijk inzichten kunnen verwerven en geven om toekomstgericht te ondernemen. 

Complexe cijfers worden weergegeven in begrijpbare interactieve, visuele overzichten. Dit laat toe niet enkel meer naar het verleden te kijken, maar ons meer doelgericht op de toekomst te focussen.

Interesse in een samenwerking?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Over BOFIDI

BOFIDI is een referentie op vlak van accountancy, tax, en legal en finance consultancy voor ondernemers in Vlaanderen en Brussel, ook wanneer zij stappen zetten in het buitenland. 

Meer info op www.bofidi.eu

We blijven innoveren en inspelen op de wensen van onze ondernemers, daar hoort vandaag een dynamische, proactieve dienstverlening bij. Na een succesvol pilootproject werd snel duidelijk dat Bizzcontrol daarbij een waardevolle partner is. Ook onze medewerkers kunnen we met deze tool laten groeien in hun rol als adviesverlener. Het is een evolutie binnen onze sector waar we niet omheen kunnen en waar wij graag sterk willen op inzetten.

Johan Peeters
CEO van BOFIDI

Over Bizzcontrol

Bizzcontrol is ontstaan vanuit de missie om ondernemers betere business beslissingen te laten nemen op basis van hun financiële cijfers, om zo hun bedrijf te laten groeien.

Dit doen we samen met boekhoudkantoren die deze missie delen. Met onze gebruiksvriendelijke en direct toepasbare software stellen wij accountants in staat om nóg betere adviseurs te worden voor hun klanten. 

We gaan steeds op zoek naar boekhoudkantoren die onze missie delen om ondernemers beter te maken. De duidelijke visie van BOFIDI om de verwachtingen van hun klanten te overtreffen door proactief te adviseren, zorgde voor een ‘perfect match’. Dankzij de betrokkenheid van het hele BOFIDI team ben ik ervan overtuigd dat we zowel de klanten áls de medewerkers van BOFIDI kunnen laten groeien.

Nicholas De Nil
CEO van Bizzcontrol

Klaar om jouw klanten nóg beter te adviseren?

Bizzcontrol BV

info@bizzcontrol.com
Meetdistrict Ghelamco Arena
Ottergemsesteenweg Zuid 808 b300
9000 Gent

BE 0746.718.173

© Bizzcontrol BV - Website created by Two Impress