Bizzgames

De rol van een Business Development Manager bij Bizzcontrol

Nieuws
We hadden een leuke babbel met Thomas Stock, één van onze Business Development Managers in Vlaanderen.

Hoe ben je bij Bizzcontrol terecht gekomen?

Na meer dan 9 jaren in de automotive sector was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Hendrik, één van mijn goeie vrienden, was op een avond aan het vertellen over zijn job binnen Bizzcontrol.  

Hetgeen ik onthouden heb van ons gesprek was dat Bizzcontrol een snelgroeiend bedrijf is met een unieke SaaS-oplossing voor accountants zodat zij hun klanten schaalbaar en kwalitatief advies kunnen geven en zo betere business beslissingen kunnen nemen.  
 
Als ik eerlijk ben dan is dat vooral het tweede gedeelte van ons gesprek dat ik onthouden heb, want Hendrik was vooral enthousiast aan het vertellen over de leuke werkomgeving in het MeetDistrict, de fantastische collega’s en de legendarische teambuildings.

In het dagelijkse leven wordt de accountancysector eerder als saai bestempeld. Hendrik benadrukte echter dat accountants net vooruitstrevend zijn en in een snel evoluerende markt werken die hen constant uitdaagt. Ze zijn enorm enthousiast en staan open voor nieuwe technologieën.  
 
Alles aan onze babbel intrigeerde mij en van het één kwam het ander. Na enkele gesprekken met Nicholas, Wim, Lode en Jozefien was ik volledig verkocht en wou ik zo snel mogelijk beginnen als Business Development Manager bij Bizzconrol. We zijn nu bijna 1 jaar verder en ik moet zeggen, ik heb nog geen seconde spijt gehad van mijn beslissing.

Wat vind je het leukste aspect binnen jouw rol als Business Development Manager?

Het leukste binnen mijn rol is in één woord uit te drukken: variatie. Geen enkele dag is hetzelfde, en dat is precies wat deze rol zo interessant maakt.

Hoe ziet zo'n dag er dan uit als Business Development Manager?

Mijn dag begint vaak met het overlopen van de nieuwe leads die zijn binnengekomen. Dit is een essentieel onderdeel van ons proces, omdat het ons in staat stelt om direct in te spelen op potentiële kansen. Het is motiverend om te zien hoe verschillende accountantskantoren interesse tonen in onze all-in-one adviestool. 

Vervolgens ga ik aan de slag met het opvolgen van onze leads. Dit kan variëren van het sturen van follow-up e-mails, het opbellen van prospecten tot het inplannen van afspraken. Het is belangrijk om proactief te zijn en snel te reageren. 

Het hoogtepunt van mijn dag is wanneer ik in dialoog ga met potentiële klanten. Dit is waar ik echt mijn passie voor Bizzcontrol kan overbrengen en laten zien hoe het hun workflow optimaliseert. Het is geweldig om te zien hoe enthousiast accountants worden wanneer ze de mogelijkheden van Bizzcontrol ervaren. Ieder gesprek is anders, want elke accountant of accountantskantoor heeft een andere visie, uitdagingen en prioriteiten. Dat maakt het zo interessant. Samen bespreek je hoe Bizzcontrol kan bijdragen tot een efficiëntere, effectievere en kwalitatievere workflow.  

Na elk gesprek maak ik een verslag op en verwerk ik alles in ons CRM-systeem. Daarnaast werk ik ook nauw samen met ons Customer Success-team om nieuwe klanten te onboarden.

Ten slotte houd ik mij bezig met het onderhouden en opbouwen van sterke relaties met onze klanten. Klanttevredenheid staat bij ons centraal en ik vind het geweldig om bij te dragen aan het succes van onze klanten.

Heb je daar nog iets aan toe te voegen?

Mijn rol als Business Development Manager bij Bizzcontrol is uitdagend, dynamisch en geeft enorm veel voldoening. Het stelt mij in staat om mijn vaardigheden op het gebied van sales, relatiebeheer en technologie te combineren in een sector die voortdurend in beweging is.  

En het beste van alles is dat ik deel mag uitmaken van een fantastisch team waar ik altijd op kan rekenen. There is no I in TEAM en dat voel je bij Bizzcontrol, we werken allemaal samen naar één gemeenschappelijk doel toe: ondernemende accountants de handvaten geven om al hun klanten betere business beslissingen te laten nemen.  
 
Ben jij op zoek naar een boeiende, inspirerende en uitdagende job in een unieke werkomgeving met topcollega’s? Bekijk dan nu onze vacatures, je zal er geen spijt van hebben.

Klaar om jouw klanten nóg beter te adviseren?

Bizzcontrol BV

info@bizzcontrol.com
Meetdistrict Ghelamco Arena
Ottergemsesteenweg Zuid 808 b300
9000 Gent

BE 0746.718.173

© Bizzcontrol BV - Website created by Two Impress