Bizzgames

Eerste maanden bij Bizzcontrol als Customer Success Manager

Nieuws
Oceane vertelt in haar eigen woorden over haar eerste maanden bij Bizzcontrol als Customer Success Manager.

20 februari liep ik het Meetdistrict Gent binnen met een gezonde portie stress, maar met vooral enorm veel zin om van start te gaan bij Bizzcontrol als Customer Success Manager. Nu we ondertussen al een paar maanden verder zijn, kan ik de uitdrukking "time flies when you’re having fun" volledig beamen.

Customer Success

De voorbije maanden waren leerrijk, intens en verrijkend. Ik werd meegenomen in het verhaal van Customer Succes gecombineerd met de wondere wereld van accountancy. Dankzij het perfect uitgestippelde traject van mijn collega’s Jamie en Kerensa werd ik opgeleid tot een volwaardig Customer Success Manager. Je gaat al snel mee op pad met verschillende collega’s om voeling te krijgen met de functie en het product.  

Daarbovenop krijg je bij Bizzcontrol ook de opportuniteit om aan de hand van evenementen je netwerk uit te breiden. Ikzelf ondervond dit meteen toen ik ons team mocht vervoegen op het evenement Allemaal Digitaal. Ik maakte mezelf wegwijs in het ecosysteem en op die manier kon ik voor het eerst connecteren met een deel van onze klanten.

Grow together

Bizzcontrol is een Gentse Fintech scale-up die enorm sterk aan het groeien is, het is een voorrecht en een plezier om dat te kunnen meemaken. Iedere medewerker biedt een aanzienlijke meerwaarde binnen het bedrijf. Je krijgt dan ook voldoende zelfstandigheid binnen Bizzcontrol, gecombineerd met de nodige ondersteuning. We bouwen samen aan succesverhalen.  

Ik vind dat het woord "samen" Bizzcontrol typeert. Tijdens mijn eerste week maakte ik kennis met onze verschillende teams: Product Development, Business Development, Customer Success en Marketing. De dynamiek en samenhang die tussen en over de teams heerst is een enorme kracht waarover Bizzcontrol beschikt.

Making accountancy sexy (again)

Ons software platform is actief in de accountancy sector, een erg boeiende en uitdagende omgeving. Ik leer iedere dag bij en telkens wordt mijn interesse geprikkeld om mezelf te gaan verdiepen in de materie. Ik vind het belangrijk om mijn toekomstige klanten de beste klantervaring te kunnen bieden en hen volledig mee te nemen door de "Bizzcontrol journey". Klantgerichtheid is dan ook een kernwaarde van het bedrijf. Waar er nog al veel een beeld wordt gevormd van "de stoffige accountant’"maken we met Bizzcontrol accountancy (opnieuw) sexy!  

In het hart van Bizzcontrol vind je ownership, transparantie, passie en vooral een fantastisch team terug. Ik ben benieuwd wat de toekomst nog allemaal in petto heeft. Het is een plezier om voor Bizzcontrol te werken omdat ik wil meeschrijven aan dit succesverhaal waar ik zo hard in geloof.  

Klaar om jouw klanten nóg beter te adviseren?

Bizzcontrol BV

info@bizzcontrol.com
Meetdistrict Ghelamco Arena
Ottergemsesteenweg Zuid 808 b300
9000 Gent

BE 0746.718.173

© Bizzcontrol BV - Website created by Two Impress