Bizzgames

Customer Success Manager

Bizzcontrol is een Gentse fintech scale-up waar ondernemerschap en klantgerichtheid centraal staan. Onze missie is om accountants te ondersteunen in hun transformatie naar proactieve adviseurs, zodat ondernemers betere business beslissingen kunnen nemen 😎. Dankzij ons gebruiksvriendelijk softwareplatform krijgen op vandaag reeds meer dan 20.000 KMO’s begrijpbaar en kwalitatief advies van hun accountant. Om onze groei te versnellen, zijn we op zoek naar een gepassioneerde Customer Success Manager die met veel enthousiasme aan boord stapt van ons bedrijf in volle expansie 🤟!
Fulltime
Nederlands
Gent

Wie ben jij?

Als Customer Success Manager begeleid je accountantskantoren bij het integreren van Bizzcontrol in hun interne werking. Jij bent hun vertrouwenspersoon die hen wegwijs maakt in het platform en ook samen met hen nadenkt om de meerwaarde van Bizzcontrol voor het kantoor te maximaliseren. Je bouwt een nauwe band op met de kantoren die jij begeleidt, en zorgt ervoor dat zij dankzij Bizzcontrol hun klanten nóg beter kunnen adviseren. 

De topper die we voor deze functie zoeken, zal zich kunnen vinden in de volgende kenmerken: 

  • 🙌🏼 Je houdt ervan om mensen te helpen  
  • 💬 Je slaagt erin om complexe materie op een begrijpbare manier over te brengen 
  • 📢 Je durft jouw assertiviteit op een professionele manier in te zetten om een extern team mee te krijgen en te enthousiasmeren 
  • 🤑 Je hebt een financiële basiskennis, of je bent bereid je hier snel in te verdiepen (zodat termen als EBITDA, werkkapitaal, cashflow, … binnenkort tot jouw basiswoordenschat behoren)  
  • 🤔 Je bent in staat om de noden van jouw accountantskantoren te begrijpen en deze te communiceren met het product team, zodat we ons platform continu kunnen blijven verbeteren 
  • ✅ Je bent een matuur persoon die houdt van autonomie, je voelt je verantwoordelijk voor je eigen resultaten  
  • 🤝 Sterke communicatieve vaardigheden en een echte teamspeler attitude zijn cruciaal 
  • 💻 Je hebt ervaring met de software- en/of accountancysector 
  • 😎 Je hebt ervaring in een klantgerichte functie 

Wat bieden we jou?

⚡️ Je komt terecht in een jonge, dynamische omgeving waar je voluit je eigen passie en expertise tot ontplooiing kunt brengen. Wij besteden veel tijd aan opleiding on the job en leren zelf ook graag bij van jou! 

🚀 Je krijgt de kans om mee de toekomst van Bizzcontrol vorm te geven.  

📍 Ons kantoor bevindt zich in het ondernemende MeetDistrict (Ghelamco Arena) te Gent. Ook in Antwerpen hebben we een uitvalsbasis, namelijk MeetDistrict The Link. Uiteraard hebben wij een flexibele work policy waarbij thuiswerk absoluut tot de mogelijkheden behoort.  

💰 We bieden je een marktconform salarispakket aan met meerdere extralegale voordelen (onder meer maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering).

🚗 Geef gas zonder zorgen! Met een bedrijfswagen en tankkaart ben je vlot op weg naar onze gewaardeerde klanten.

🍹 Work hard, party harder  maakt integraal deel uit van onze cultuur. Successen vieren we samen & een team van enthousiaste collega’s maakt je dagen extra plezant!  

🤩 We zetten proactief in op het geluk van onze werknemers met gerichte acties en team momenten.  

🏝 Dankzij 32 verlofdagen bieden we jou voldoende tijd om de batterijen met regelmaat opnieuw op te laden! 

Geïnteresseerd?

Klaar om jouw klanten nóg beter te adviseren?

Bizzcontrol BV

info@bizzcontrol.com
Meetdistrict Ghelamco Arena
Ottergemsesteenweg Zuid 808 b300
9000 Gent

BE 0746.718.173

© Bizzcontrol BV